Bij ProFashion is vanaf donderdag tweedehands kleding te verkrijgen.
Volledig scherm
Bij ProFashion is vanaf donderdag tweedehands kleding te verkrijgen. © Louise van den Broek

Praktijkschool Aeres in Emmeloord opent kledingwinkel

Het schoolgebouw van Aeres Praktijkonderwijs biedt vanaf deze donderdag ook onderdak aan een winkel: ‘ProFashion’, een zaak waar tweedehands kleding door leerlingen van het praktijkonderwijs zelf wordt verkocht.

 1. Statenlid Van den Berg (75) ontbreekt door corona-angst bij vergaderingen in Flevoland: ‘Ik ben de enige die behoorlijk oud is’
  PREMIUM

  Statenlid Van den Berg (75) ontbreekt door corona-angst bij vergaderin­gen in Flevoland: ‘Ik ben de enige die behoorlijk oud is’

  Cornelis van den Berg is voorlopig niet in het provinciehuis te vinden. De Provinciale Staten komen weer fysiek bij elkaar voor vergaderingen, maar het 75-jarige Statenlid van de eenmansfractie Groep Otten ziet het bijwonen hiervan vanwege de huidige situatie rond corona niet zitten en wil eerst zeker weten dat het provinciehuis coronaproof is.
 2. Inwoners van Noordoostpolder krijgen toch hun gratis frietje: ‘Zo blij dat er weer iets kan’
  PREMIUM

  Inwoners van Noordoost­pol­der krijgen toch hun gratis frietje: ‘Zo blij dat er weer iets kan’

  In de polder is na een periode van veel thuiszitten massale belangstelling om er weer op uit te trekken en geheel coronaproof iets te doen. Afgelopen weekend deden duizenden mensen in Marknesse mee aan een online bingo, dorpsbarbecue en autopuzzeltocht van de feestcommissie. Komend weekend is er de ‘Polder Experience’. ,,Het was een uitdaging om het te organiseren, maar we zijn zo blij dat er weer iets kan.”

Flevoland