Gemeenteraad Noordoostpolder vergaderde maandagavond - op afstand - in het gemeentehuis in Emmeloord over het rapport van de rekenkamer over de gemeentelijke organisatie.
Volledig scherm
PREMIUM
Gemeenteraad Noordoostpolder vergaderde maandagavond - op afstand - in het gemeentehuis in Emmeloord over het rapport van de rekenkamer over de gemeentelijke organisatie. © Jasper van Loo

Raad Noordoostpolder schaart zich achter conclusies kritisch rapport over eigen functioneren na fel debat

De gemeenteraad van de Noordoostpolder heeft zich maandagavond na een fel debat unaniem achter de conclusies van het kritische rapport van de rekenkamer over de gemeentelijke organisatie geschaard. VVD en Politieke Unie gingen pas laat overstag onder grote druk.

  1. Gepensioneerd echtpaar ziet bouw droomhuis in Marknesse in duigen vallen: ‘Gemeente heeft ons niet goed voorgelicht’
    PREMIUM

    Gepensio­neerd echtpaar ziet bouw droomhuis in Marknesse in duigen vallen: ‘Gemeente heeft ons niet goed voorge­licht’

    Harrie en Geke Metselaar zijn zwaar gedupeerd door de unieke situatie met kavels in Marknesse. Het ontwerp voor het droomhuis van het gepensioneerde echtpaar is klaar, maar de eerste paal kan niet de grond in omdat er onduidelijkheid is ontstaan of de gemeente wel de eigenaar is. Een week voordat ze zelf over de problemen hoorden, verkochten ze hun woning. ,,De gemeente Noordoostpolder heeft ons niet goed voorgelicht.”

Flevoland