Volledig scherm
© ANP

Rowwen Hèze komt naar Ens

ENS - De populaire Limburgse formatie Rowwen Hèze zorgt dit jaar voor een spetterende afsluiting van de Ensyfair, de feestweek die van 8 tot en met 15 juni in Ens wordt gehouden.

Dat maakte Ensyfair-voorzitter Johan Koomen woensdagavond bekend tijdens de vergadering van Dorpsbelang Ens. Tijdens deze bijeenkomst werd ook de vrijwilliger van het jaar gehuldigd. De dames van 't Hofje kwamen in het bezit van De Duim. Ongeveer tachtig Ensenaren woonden de jaarlijkse vergadering bij. Thema van de feestweek, die voor de veertigste maal wordt georganiseerd is 'Daar zit muziek in''. En dat het thema de lading dekt, deed Koomen snel uit de doeken. De Ensyfair, die traditioneel weer begint met een brunch en de quiz, krijgt meteen al een bijzonder optreden van de Ensband. De samenstelling van die band is nog niet helemaal zeker, maar volgens Koomen mag er heel wat worden verwacht.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

Flevoland