Volledig scherm
De man botste met zijn scooter op een busje. © GinoPress

Scooterrijder ernstig gewond bij eenzijdig ongeval op Urk

Bij een eenzijdig ongeval is de bestuurder van een scooter vandaag rond 02:00 uur ernstig gewond geraakt. De man botste op een geparkeerd busje en kwam hierdoor ten val.

Naast twee ambulances, kwam ook de traumahelikopter uit Amsterdam ter plaatse. Deze landde op de begraafplaats, net buiten het dorp. De arts van de traumahelikopter bood medische assistentie en is meegereden in de ambulance naar het ziekenhuis in Zwolle. Daar zal de gewonde scooterrijder verder aan zijn verwondingen worden behandeld, aldus de politie.

De politie deed uitgebreid onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De weg was hiervoor lange tijd afgesloten.

  1. De olympische verslaving van turnster Céline van Gerner
    PREMIUM
    VIDEO

    De olympische verslaving van turnster Céline van Gerner

    Ze geeft het ruiterlijk toe. Deelname aan de Olympische Spelen is een magische ervaring. Verslavend zelfs, op een mooie manier. Céline van Gerner (23) wil het zo graag nog één keer meemaken. Over twee jaar in Tokio. Zo ver is ze wel in haar hoofd, maar uiteindelijk bepaalt haar lichaam of het tot een derde magisch moment komt voor de turnster uit Emmeloord. ,,Ik zou dan de eerste Nederlandse turnster zijn die aan drie Olympische Spelen heeft deelgenomen. Dat is toch wel iets heel moois.’’

Flevoland