Kickbokser Endy Semeleer (rood jack),  turnster Céline van Gerner (midden) en damtalent Matheo Boxum (tweede van links, voorgrond) wonnen de individuele prijzen. De dames van AV NOP kroonden zich tot beste sportploeg, Wendy Roowaan (middelste rij, links) van zwemvereniging Zignea werd geëerd als sportvrijwilliger.
Volledig scherm
Kickbokser Endy Semeleer (rood jack), turnster Céline van Gerner (midden) en damtalent Matheo Boxum (tweede van links, voorgrond) wonnen de individuele prijzen. De dames van AV NOP kroonden zich tot beste sportploeg, Wendy Roowaan (middelste rij, links) van zwemvereniging Zignea werd geëerd als sportvrijwilliger. © Foto Freddy Schinkel

Semeleer en Van Gerner winnen sportverkiezingen Noordoostpolder

Kickbokser Endy Semeleer en turnster Céline van Gerner werden woensdagavond verkozen tot respectievelijk sportman en sportvrouw van het jaar 2018 in de gemeente Noordoostpolder.

  1. Verkenners Flevoland praten komende twee weken in beslotenheid met andere partijen

    Verkenners Flevoland praten komende twee weken in besloten­heid met andere partijen

    Pieter van Maaren en Herman Sietsma gaan de komende twee weken in Flevoland namens de BoerBurgerBeweging (BBB), winnaar van de verkiezingen voor Provinciale Staten, praten met vertegenwoordigers van alle andere gekozen partijen. Ze doen dat volgens een woordvoerder in beslotenheid. De verkenners presenteren na afronding van de gesprekken in de openbaarheid een rapport van hun bevindingen. Wanneer die presentatie plaatsheeft is nog niet bekend.
    Noordoostpolder