Slachtoffer steekpartij Emmeloord was 'goede en lieve jongen'

videoHet 24-jarige slachtoffer van de fatale steekpartij in Emmeloord, afgelopen vrijdagmiddag, was een vaste klant van restaurant Taj Mahal. Ook kende hij de verdachte, een 36-jarige man uit Emmeloord. Hij werd voor de shoarmazaak doodgestoken.

,,Hij kwam hier vaak, was een vaste klant van ons", zegt Ali Aktas, eigenaar van Taj Mahal. ,,Een goede en lieve jongen. Altijd respectvol en rustig."

Begin deze week had Aktas nog een uitgebreid gesprek met het slachtoffer, aan een van de vele tafeltjes in zijn restaurant. ,,Hij vertelde me trots dat hij een nieuwe baan had waar hij erg blij mee was. Zo droevig dat hem dit overkomt. Hij had ook geen ruzie met de dader. Hij heeft hem in het verleden juist wel eens geholpen. Hij is om niets doodgestoken, om niets. Het had iedereen kunnen overkomen. Het was wachten tot het een keer fout zou gaan. Heel droevig dat het nu ook echt is gebeurd.”

Volledig scherm
Het moment waarop de politie de verdachte van de dodelijk steekincident aan de Korte Achterzijde in Emmeloord inrekent. Verdachte werd aangehouden bij zijn woning in de Leemansstraat, ook in Emmeloord.

Flevoland