Stoere off road Dakar beleving in Kuinderbos

videoJCI Groot Schokland heeft deze zaterdag haar jaarlijkse maatschappelijke evenemtent georganiseerd nabij en in het Kuinderbos. De projectcommissie van Junior Chamber International Noordoostpolder bezorgt jaarlijks een speciale doelgroep een onbezorgde droomdag. 

Ditmaal is gekozen voor deelnemers met een lichte beperking/gedragstoornis. Verschillende deelnemers van vooral zorgboerderijen ervaren een off road belevenis. Op een speciaal aangelegd off road parcours aan het Schoterpad bij Bant is het rijden in een Landrover, quad of buggy een hobbelige belevenis. 

  1. Margriet Loosman uit Creil: poldermodel in wereldsteden
    PREMIUM

    Margriet Loosman uit Creil: poldermo­del in wereldste­den

    Margriet Loosman maakt snel carrière als model. Op haar twaalfde werd ze al eens gepolst door scouts van een modellenbureau, toen ze in Amsterdam aan het winkelen was. Begin vorig jaar debuteerde het model uit Creil op de catwalk voor Chanel, wat gezien wordt als het hoogst haalbare in het modellenwereldje. Toch staat de negentienjarige verpleegkundige studente van het ROC De Friese Poort nuchter en wel met beide benen op de poldergrond. ,,Het is geen glazen bol, je weet gewoon niet wat er komt.”

Flevoland