Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images/iStockphoto

Tieners takelen bejaarde vrouw toe bij brutale straatroof in Emmeloord

Een bejaarde dame kreeg vanochtend de schrik van haar leven, toen ze plots het slachtoffer was van een brute berovingspoging op klaarlichte dag. Ze werd daarbij meerdere keren geslagen. De politie zoekt getuigen.

5 reacties

 • Daan Tuit

  2 maanden geleden
  Typisch weer een Westers Land. In Moslimlanden gebeurt zoiets niet. Gebeurt het wel, hebben ze de daders binnen 30 minuten omdat OVERAL camera's hangen. Insha'allah.
 • Andre Eggerding

  3 maanden geleden
  Vooral slap blijven straffen. Wordt het van kwaad tot erger. Wanneer worden rechters heropgevoed?
 • Hans van Dijk

  3 maanden geleden
  Minderjarigen, die zulke schandelijke daden plegen, moeten gewoon naar het volwassen strafrecht berecht worden. Minderjarig of niet!!
 • Elly Verrips

  3 maanden geleden
  Eerst te pakken zien te krijgen en dan eindelijk eens de juiste straffen gaan uitdelen. Als het klopt dat ze minderjarig zijn de ouders een verplichte stevige cursus opvoedkunde laten doen en toetsen of ze er wat van geleerd hebben.
 • W. Kloppenburg

  3 maanden geleden
  Het gave land van Rutte, de verloedering en verhuftering kent geen grenzen. Ronduit stuitend is dat de straffen lachertjes zijn.
 1. Aanmeldcentrum azc in Luttelgeest doordrukken? Staatsecretaris ‘wil geen conflicten’
  PREMIUM
  met video
  9

  Aanmeldcen­trum azc in Luttel­geest doordruk­ken? Staatsecre­ta­ris ‘wil geen conflicten’

  Hoe groot is de kans dat er een aanmeldcentrum voor asielzoekers bij azc Luttelgeest komt? ,,Alles ligt nog open in beginsel’’, zei staatssecretaris Eric van der Burg gisteravond, vlak voor een inloopavond in Bant. ,,Ik zit niet te wachten op conflicten.’’ Dat laatste, daar is geen sprake van. Al lieten veel omwonenden duidelijk weten dat ze niet zitten te wachten op nog meer asielzoekers.