Geen haak- en breipicknick voor Uit-je-tent bij Hotel Cafe Restaurant van Saaze in Kraggenburg dit jaar, maar wel andere activiteiten.
Volledig scherm
Geen haak- en breipicknick voor Uit-je-tent bij Hotel Cafe Restaurant van Saaze in Kraggenburg dit jaar, maar wel andere activiteiten. © Foto Freddy Schinkel

Toch nog activiteiten in jubileumjaar StEP Noordoostpolder bij speciale ‘Polder Experience’

Alle grote festivals in de Noordoostpolder zijn geschrapt door de coronacrisis, maar Stichting Evenementen Promotie Noordoostpolder is niet bij de pakken neer gaan zitten. In het weekend van 11 tot en met 13 september is er een heuse ‘Polder Experience’.

  1. Harrie en Geke uit Marknesse nemen het op tegen ‘Goliat’: ‘De belangen zijn veel groter dan één kavel’
    PREMIUM

    Harrie en Geke uit Marknesse nemen het op tegen ‘Goliat’: ‘De belangen zijn veel groter dan één kavel’

    Het leek wel wat op het Bijbelverhaal waarin David het opneemt tegen de reus Goliat, het kort geding dat Geke en Harrie Metselaar uit Marknesse vandaag voerden tegen de Rabobank en Nebo Vastgoed. Inzet: Het echtpaar wil duidelijkheid over het eigendom van een stukje grond waar ze hun droomhuis in Marknesse op willen bouwen. ,,We willen gewoon dat er duidelijkheid komt, de onzekerheid moet weg’’, zegt een geëmotioneerde Harrie Metselaar tegen de rechter.

Flevoland