Margriet Loosman ging van model in de spotlights naar 'marsmannetje' als verpleegkundige in het Dokter Jansencentrum in Emmeloord.
Volledig scherm
PREMIUM
Margriet Loosman ging van model in de spotlights naar 'marsmannetje' als verpleegkundige in het Dokter Jansencentrum in Emmeloord. © Margriet Loosman en Mich Models

Topmodel Margriet (21) verruilt catwalk in wereldsteden voor corona-afdeling in Emmeloord: ‘Ik blijf een nuchtere meid uit de polder’

Margriet Loosman (21) uit Creil liep in februari nog shows voor bekende modemerken op de ‘Fashion Week’ in New York, Milaan en Parijs. Haar modellenbureau sloot tijdelijk de deuren vanwege de coronacrisis en dus kwam ze terug naar Nederland. Daar is ze gaan werken op de corona-afdeling van het Dokter Jansencentrum in Emmeloord.

  1. Harrie en Geke uit Marknesse nemen het op tegen ‘Goliat’: ‘De belangen zijn veel groter dan één kavel’
    PREMIUM

    Harrie en Geke uit Marknesse nemen het op tegen ‘Goliat’: ‘De belangen zijn veel groter dan één kavel’

    Het leek wel wat op het Bijbelverhaal waarin David het opneemt tegen de reus Goliat, het kort geding dat Geke en Harrie Metselaar uit Marknesse vandaag voerden tegen de Rabobank en Nebo Vastgoed. Inzet: Het echtpaar wil duidelijkheid over het eigendom van een stukje grond waar ze hun droomhuis in Marknesse op willen bouwen. ,,We willen gewoon dat er duidelijkheid komt, de onzekerheid moet weg’’, zegt een geëmotioneerde Harrie Metselaar tegen de rechter.

Flevoland