De familie Jelies uit Tollebeek is al een paar jaar te zien in Een Huis Vol.
Volledig scherm
PREMIUM
De familie Jelies uit Tollebeek is al een paar jaar te zien in Een Huis Vol. © KRO-NCRV

Tv-familie Jelies gaat met 9 kinderen emigreren: ‘Urk heeft er veel van weg’

MET VIDEODe familie Jelies laat haar geliefde Urk en Tollebeek over een paar maanden achter zich. Vader Johan en moeder Janneke gaan met negen kinderen naar Spanje emigreren. Het gezin, dat bekend is van de tv-hit Een Huis Vol, zette onlangs het huis in Tollebeek al te koop. ,,Ons vertrek staat los van de serie.”

28 reacties

 • Bas Schubert

  3 maanden geleden
  Klaar! En nu geen aandacht meer. Er is zoveel belangrijkers in de wereld dan dit. Dat vind ik.
 • Erik Biesemaat

  3 maanden geleden
  @ Ilona Stolk, er is een land waar je alleen maar positieve dingen mag zeggen op straffe van opsluiting: Rusland. Maar een beetje meer respectvol mag het inderdaad wel. De discussie over Kaag hing gisteren van lompheid en disrespect aan elkaar.
 • Carla Mulder

  3 maanden geleden
  Ietwat naïef gedacht lijkt me. Heerlijke cultuur in Spanje, maar wel hard werken voor minder geld dan hier. Qua geloof inderdaad veel traditie en kerken echter wel katholiek.
 • J. Kleijn

  3 maanden geleden
  Leuke plaats/ dorp in VALECIA/ALICANTE is b,v Javea en omg. Heeft een Christelijke school. Prachtige omgeving met veel mogrlijk heden. Wens jullie veel succes.
 • JM SCHINKEL

  3 maanden geleden
  William Klap, Spanje is voor 70% katholiek . En katholieken zijn ook christelijken Er zijn staatscholen maar ook heel veel katholieke scholen . De kinderen van onze vrienden gaan naar de katholieke scholen omdat ze het onderwijs beter vinden . Ze hebben ook carnaval ,kerst en pinksteren . Pasen wordt daar een week lang gevierd q: Semana Santa . Allemaal heel christelijk dus ….