De familie Jelies - die bestaat uit negen kinderen - is al jarenlang te zien in het NPO-programma 'Een Huis Vol'.
Volledig scherm
PREMIUM
De familie Jelies - die bestaat uit negen kinderen - is al jarenlang te zien in het NPO-programma 'Een Huis Vol'. © Foto Freddy Schinkel

Tv-familie Jelies (met 9 kinderen) zet hun huis in Tollebeek te koop: ‘We hebben grootse plannen’

met videoDe familie Jelies - bekend van het populaire tv-programma Een Huis Vol - heeft haar huis in Tollebeek deze week te koop aangeboden. Vader Johan en moeder Janneke melden ‘grote en serieuze plannen’ te hebben met hun gezin met negen kinderen.

20 reacties

 • Henry Leerkes

  1 maand geleden
  Mooie uitdaging… neem aan dat ze al opgegeven zijn voor t programma ‘Ik Vertrek’. Gelijk weer een kijkcijferrecord voor dat programma 👍
 • Ab Zomer

  2 maanden geleden
  Wat zijn sommigen van jullie -nee we noemen geen namen- toch een naar stelletje . Elkaar het leven een beetje zuur maken om een taalfout. Reageren op elkaar i.p.v. op het onderwerp waarover het zou moeten gaan. Stelletje zuurpruimen die denken elkaar de les te moeten lezen....neem een voorbeeld aan die ene dame ...die reageert tenminste positief. Er is al meer dan genoeg negativiteit in de wereld.
 • Martin van Kampen

  2 maanden geleden
  @ Kees van Dam, juist
 • Kas van Dam

  2 maanden geleden
  @Erik Biesemaat, hoezo sorry?? Ik had tot zover ook nooit eerder van ze gehoord. Maar voel totaal geen behoefte om dat dan online te moeten vermelden. Waarom? Om te laten zien dat zoiets onder je stand is?
 • Erik Biesemaat

  2 maanden geleden
  @ Martin van Kampen, als je in de media ieds ziet over een femilie med negen (of noch meer) kinderen dan weed ik wél dad het om ‘Een huis vol’ gaad. Maar naar zulke programma’s keik ik voor geen gelt.