De bestuurder raakte zwaargewond en moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd.
Volledig scherm
De bestuurder raakte zwaargewond en moest door de brandweer uit de auto worden bevrijd. © ProNews

Twee gewonden na ongeluk op kruising bij Tollebeek

Hulpdiensten zijn vanmiddag rond 12.45 uur opgeroepen voor een ongeval even buiten Tollebeek. Op de kruising Zuidwesterringweg (N713) met de Karel Doormanweg kwamen een bestelbusje en een personenauto met elkaar in botsing. Een traumahelikopter kwam ook ter plaatse om de twee gewonden te helpen.

 1. Noordoostpolder bejubelt plan van Fletcher voor hotel met 114 kamers bij Waterloopbos in Marknesse
  PREMIUM

  Noordoost­pol­der bejubelt plan van Fletcher voor hotel met 114 kamers bij Waterloop­bos in Marknesse

  Het is een tijdje stil geweest rondom de plannen voor het hotel in het huidige Dyntes Tech Park bij het Waterloopbos in Marknesse, maar de voornemens zijn allerminst van tafel. Sterker nog: duidelijk is inmiddels dat de landelijke hotelketen Fletcher het hotel met 114 kamers gaat uitbaten en dat de gemeente Noordoostpolder positief is over de plannen. In de zomer van 2022 moet het hotel open zijn.
 2. Nagele graaft voor gasloos verwarmen
  PREMIUM

  Nagele graaft voor gasloos verwarmen

  Het gaat vrijdag waarschijnlijk knallen in Nagele. Door het ontkurken van champagneflessen, want na jaren van voorbereiding gaat daar dan eindelijk de proef met gasloos verwarmen van start. Acht woningen en een voormalige school aan de Ring worden de komende weken aangesloten op een collectief verwarmingssysteem, gevoed door zonnewarmte. Als de proef – de eerste in Nederland – slaagt, volgen alle vijfhonderd woningen in het polderdorp, dat dan in z’n geheel aardgasvrij moet worden.

Flevoland