Volledig scherm
© GinoPress

Veel schade na aanrijding in Emmeloord

Twee auto's zijn vanochtend op elkaar gebotst op de Banterweg in Emmeloord. Het ongeluk gebeurde ter hoogte van zwembad Het Bosbad. De weg is daar afgesloten. 

Het ongeluk gebeurde rond half 7, mogelijk door de gladheid op de weg. Beide bestuurders kwamen met de schrik vrij. De auto's hebben zware schade opgelopen.

Een berger is ter plaatse gekomen om de voertuigen weg te slepen. De weg is door de bergingswerkzaamheden momenteel afgesloten. 

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

  1. Lobby voor Lelylijn krijgt vervolg
    PREMIUM

    Lobby voor Lelylijn krijgt vervolg

    De lobby voor de Lelylijn, een spoor van Lelystad naar Groningen, krijgt op maandag 2 december een vervolg met een groots opgezet congres in Drachten. Zo’n vijftig bestuurders van gemeenten en provincies in Noord-Nederland en rond 500 andere belangstellenden worden er verwacht. Het congres is vooral bedoeld om alle neuzen dezelfde kant op te krijgen en een gezamenlijk standpunt te formuleren, zegt wethouder Anjo Simonse van Noordoostpolder.

Flevoland