Ondernemers op het bedrijventerrein De Munt in Emmeloord en gemeente Noordoostpolder staan na meerdere gesprekken de afgelopen maanden nog steeds lijnrecht tegenover elkaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Ondernemers op het bedrijventerrein De Munt in Emmeloord en gemeente Noordoostpolder staan na meerdere gesprekken de afgelopen maanden nog steeds lijnrecht tegenover elkaar. © Foto Freddy Schinkel

Veelbesproken de Franc in Emmeloord wordt doodlopende weg

De weg de Franc op bedrijventerrein De Munt in Emmeloord wordt definitief een doodlopende weg. Enkele ondernemers zijn niet blij met afsluiting van de weg, maar een meerderheid van de gemeenteraad van Noordoostpolder vindt dat de procedure goed is doorlopen en wil dat een deel van de weg verdwijnt zodat Koopman International kan uitbreiden.

  1. Automobilist ondanks vasthouden telefoon niet vervolgd voor dodelijk ongeluk met 6-jarig meisje in Emmeloord
    PREMIUM
    4

    Automobi­list ondanks vasthouden telefoon niet vervolgd voor dodelijk ongeluk met 6-jarig meisje in Emmeloord

    De 48-jarige bestuurder die een jaar geleden een 6-jarig meisje en een hond doodreed op de Espelerweg bij Emmeloord wordt daarvoor niet strafrechtelijk vervolgd. Een woordvoerder van het Openbaar Ministerie laat weten dat de automobilist op het moment van het ongeluk een mobieltje in zijn hand had, maar dat niet vastgesteld kan worden dat daardoor het ongeluk is veroorzaakt.

Flevoland