Verzamelaars naar Emmeloord voor postzegelbeurs

videoVanuit het hele land zijn postzegelhandelaars en verzamelaars te vinden in het MFC Nieuw Jeruzalemkerk te Emmeloord. Ook is er ruimte voor muntenverzamelaars. 

De postzegel- en muntenbeurs van Emmeloord is een jaarlijks terugkerend evenement. Het draait allemaal om het aanbieden en vinden van unieke postzegels die passend zijn in de collectie van de postzegelverzamelaar. 

Elke verzamelaar heeft eigen items die vaak ontspringen vanuit een bepaalde hobby of interesse achtergrond. De uitdaging op de beurs is het vinden van die ene ontbrekende postzegel of stempel. De postzegelbeurs is wel onderhevig aan vergrijzing, erkent organisator Jan Uffels. ‘Postzegels verzamelen is nu eenmaal niet SMART’. De postzegel- en muntenbeurs in Emmeloord is geopend tot 16.00 uur.

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

Volledig scherm
Postzegelbeurs in Emmeloord. © Peter Dekkers
  1. De olympische verslaving van turnster Céline van Gerner
    PREMIUM
    VIDEO

    De olympische verslaving van turnster Céline van Gerner

    Ze geeft het ruiterlijk toe. Deelname aan de Olympische Spelen is een magische ervaring. Verslavend zelfs, op een mooie manier. Céline van Gerner (23) wil het zo graag nog één keer meemaken. Over twee jaar in Tokio. Zo ver is ze wel in haar hoofd, maar uiteindelijk bepaalt haar lichaam of het tot een derde magisch moment komt voor de turnster uit Emmeloord. ,,Ik zou dan de eerste Nederlandse turnster zijn die aan drie Olympische Spelen heeft deelgenomen. Dat is toch wel iets heel moois.’’

Flevoland