Verzamelaars naar Emmeloord voor postzegelbeurs

videoVanuit het hele land zijn postzegelhandelaars en verzamelaars te vinden in het MFC Nieuw Jeruzalemkerk te Emmeloord. Ook is er ruimte voor muntenverzamelaars. 

De postzegel- en muntenbeurs van Emmeloord is een jaarlijks terugkerend evenement. Het draait allemaal om het aanbieden en vinden van unieke postzegels die passend zijn in de collectie van de postzegelverzamelaar. 

Elke verzamelaar heeft eigen items die vaak ontspringen vanuit een bepaalde hobby of interesse achtergrond. De uitdaging op de beurs is het vinden van die ene ontbrekende postzegel of stempel. De postzegelbeurs is wel onderhevig aan vergrijzing, erkent organisator Jan Uffels. ‘Postzegels verzamelen is nu eenmaal niet SMART’. De postzegel- en muntenbeurs in Emmeloord is geopend tot 16.00 uur.

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

Volledig scherm
Postzegelbeurs in Emmeloord. © Peter Dekkers
  1. Werkgevers in de rij voor timmer- en metseltalenten
    Video

    Werkgevers in de rij voor timmer- en metseltalenten

    Jarenlang was het lastig om hun 'klantjes' aan het werk te krijgen toen de economische crisis de bouwsector in z'n greep hield. Nu is het precies andersom. Werkgevers staan in de rij voor de jongeren die geschoold worden tot timmerman, metselaar of tegelzetter bij de Opleidingsvereniging Genemuiden. ,,Soms zeggen werkgevers al vooraf bij een jongere die bij ons begint: 'die wil ik straks'. Die kennen ze dan al van een stage'', vertelt directeur Freddie Buitenhuis van de Opleidingsvereniging Genemuiden (OVG).

Flevoland