Voor Liesbeth (71) is de maat vol: ze komt in actie. ‘Zó gaan we niet met onze kwetsbaren om’

MET VIDEOLiesbeth Schoenman (71) uit Marknesse gaat de barricaden op. Na het lezen van een verhaal in de Stentor is voor haar de maat vol. Ze wil een landelijke actie ontketenen om via de rechter af te dwingen dat de kwetsbaarste mensen, zoals dementerende ouderen, betere zorg krijgen. Ze hoopt dat er mensen opstaan die haar willen helpen.

23 reacties

 • afke jong

  2 maanden geleden
  Daar ben ik weer even. Mijn vorige reactie deed ik snel,met als bijkomend resultaat vertypingen. Kunnen we ons verenigen?!! Al zo veel aan bel getrokken. Ook bij tweede kamer,zorgkantoren,gemeentes,ombudsman,stukken in krant. Overheid moet echt beter , nee goed,gaan letten op de grote geldbedragen voor zorg die niet aan zorg besteed worden.
 • afke jong

  2 maanden geleden
  Liesbeth. Ben ook al jaren aan je strijden tegen zorgcowboys. Overheden kijken weg. Het is ziekmakend. Gels wordt weggesluisd. Ik doe graag mee aan het http://manifest.Er is plenty geld,maar wordt verkeerd gebruikt. Zelfverrijking zoraaanbieders. De marktwerking Walgelijk
 • Tine Born

  2 maanden geleden
  Maken precies hetzelfde mee nu met onze moeder van 98 jr. Heb van de week een officiële klacht ingediend!
 • Chinta M.L. Koster

  2 maanden geleden
  Om nog iets toe te voegen aan al deze droeve meldingen. Het is ook heel gewoon geworden om vrijwilligers weg te pesten. Dat gaat heel subtiel, maar zeker voelbaar voor degen die het meemaakt! Vrijwilligers hebben behalve dat ze graag hulp willen verlenen ook hun ogen wijd open en dat is nu net niet de bedoeling. Vervolgens komen er klachten binnen bij personeelszaken waardoor het werk nog minder interessant voor de professionele hulpverlener wordt.
 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Jan Jansen, Liesbeth je hebt jouw hart op de goede plaats; jij denkt ook eerst aan mensen en niet in hopeloze stompzinnige procedures van de overheid. Die procedures zijn alleen in het gebruik om de dames en heren ambtenaren en politici te laten stumperen !