Blik op de N50, halverwege Ens en Emmeloord: het verkeer rechts op de foto rijdt in de richting van Emmeloord. De weg gaat er zondag uit voor een triatlon. Juist terwijl de vakantiedrukte enorm is.
Volledig scherm
PREMIUM
Blik op de N50, halverwege Ens en Emmeloord: het verkeer rechts op de foto rijdt in de richting van Emmeloord. De weg gaat er zondag uit voor een triatlon. Juist terwijl de vakantiedrukte enorm is. © Foto Freddy Schinkel

‘Zwarte zondag’ in Oost-Nederland en precies dán gaat de N50 op slot: handig?

kaartEen belangrijke ‘snelweg’ richting Oost-Nederland afsluiten voor een sportevenement op een dag dat ‘half Duitsland’ na vakantie terugkeert naar huis en de scholen ook bij ons weer beginnen. Is dat handig? 

  1. Gedupeerd echtpaar uit Marknesse stapt naar de rechter om ‘kavelgate’
    PREMIUM

    Gedupeerd echtpaar uit Marknesse stapt naar de rechter om ‘kavelgate’

    Harrie (66) en Geke (67) Metselaar uit Marknesse stappen naar de rechter in de hoop alsnog zo snel mogelijk te kunnen starten met de bouw van hun droomhuis. Dat kan nu niet omdat er onduidelijkheid is ontstaan of de gemeente Noordoostpolder, die de kavels wil verkopen, wel de eigenaar van de grond is. Geke en Harrie zijn het wachten zat en treffen de Rabobank en Nebo Vastgoed volgende week in de rechtbank.

Flevoland