De auto reed dwars door een bloemenkraam, nam een paar bloemenkarren mee en kwam dertig meter verderop tot stilstand tegen een paaltje in een perk van de gemeente. De bestuurder kon ongedeerd uitstappen en er vielen geen gewonden.
Volledig scherm
PREMIUM
De auto reed dwars door een bloemenkraam, nam een paar bloemenkarren mee en kwam dertig meter verderop tot stilstand tegen een paaltje in een perk van de gemeente. De bestuurder kon ongedeerd uitstappen en er vielen geen gewonden. © Gemeente Nunspeet

Auto rijdt dwars door kraam van Apeldoornse bloemenverkoper op weekmarkt Nunspeet

Een 80-jarige vrouw uit Nunspeet is vanochtend op de weekmarkt in Nunspeet met haar auto dwars door een bloemenkraam gereden en 30 meter verderop tot stilstand gekomen in een perk van de gemeente. Wonder boven wonder vielen er geen gewonden.

0 reacties

  1. Voetbalvereniging Nunspeet wil eeuwfeest opluisteren met compleet nieuwe accommodatie
    PREMIUM

    Voetbalver­e­ni­ging Nunspeet wil eeuwfeest opluiste­ren met compleet nieuwe accommoda­tie

    Sportpark De Wiltsangh in Nunspeet gaat op de schop, zo besloot de gemeenteraad in 2017. Dat betekent in het geval van de voetbalvereniging nieuwe velden en kleedkamers. Maar de club wil het momentum aangrijpen om rigoureuzer te moderniseren, zeker nu het 100-jarig bestaan in zicht komt. Aan de stoute plannen zitten de nodige haken en ogen, maar de vereniging wil er vol voor gaan.

Veluwe