Volledig scherm
De auto raakte zwaar beschadigd bij het ongeluk op de A28. © Stefan Verkerk / News United

Auto slaat over de kop en belandt in middenberm van A28

Op de A28 van Amersfoort naar Zwolle is vanmiddag een auto over de kop geslagen. De wagen kwam zwaar beschadigd tot stilstand in de middenberm.

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 14.45 uur tussen de afrit Elspeet en 't Harde. Er zaten twee mensen in de auto, waarvan er een wordt nagekeken door ambulancepersoneel.

Vanwege het ongeluk is de linkerrijstrook afgesloten. Dat veroorzaakt een file. De berging is inmiddels al voltooid en Rijkswaterstaat hoopte de weg rond 15.30 uur weer vrij te geven, maar de stremming duurde langer door een vrachtauto met pech. Die was in de file door het ongeval op de rechterrijstrook stilgevallen.

  1. Elspeter Chris Stoffer (44) op zijn plek in de Tweede Kamer
    PREMIUM

    Elspeter Chris Stoffer (44) op zijn plek in de Tweede Kamer

    Dat geboren en getogen Elspeter Chris Stoffer (44) eerder dit jaar toetrad tot de driekoppige Tweede Kamerfractie van de SGP, kwam ook voor hem als een grote verrassing. Het was even wennen, maar hij heeft zijn draai inmiddels helemaal gevonden in de belangrijkste politieke arena van ons land. Toch is Stoffer zijn roots niet vergeten. ,,Ik ben en blijf een Veluwenaar en ik probeer mij dan ook in te zetten voor onze regio.’’

Veluwe