Volledig scherm
De auto van de vermiste Nunspeetse is gevonden aan de Elspeterweg © Arnoud Heins

Auto van vermiste Nunspeetse (47) gevonden, politie kamt bosgebied uit

UPDATEDe politie heeft woensdagmorgen in het bos langs de Elspeterweg tussen Nunspeet en Elspeet met man en macht gezocht naar de sinds maandagavond vermiste vrouw uit Nunspeet. Haar auto is langs de Elspeterweg gevonden, bij het Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling. 

De politie kamde de wijde omgeving te voet, te paard en met speurhonden uit. Ook cirkelde er een helikopter boven het bosrijke gebied. De auto van de vrouw, een donkerblauwe Citroën Saxo, is gevonden langs de Elspeterweg. Daar werd-ie aan het begin van de middag weggehaald. Toen was de politie-inzet ook al minder. ,,Alles is uitgekamd, maar vooralsnog heeft dat niks opgeleverd'', reageerde politiewoordvoerder Jacqueline Rustidge rond half vier. ,,We hebben het aantal mensen afgeschaald en focussen ons nu meer op het recherche-onderzoek.''

Overspannen

De vrouw vertrok maandag in 'overspannen toestand' omstreeks 21.00 uur in haar auto vanuit Nunspeet. Haar familie maakt zich ernstig zorgen.  De politie deelt die zorgen. Onder meer via Facebook heeft ze een foto verspreid van de vrouw. Die oproep werd duizenden keren gedeeld. Wie weet waar de vrouw is, kan dat telefonisch doorgeven via 0900-8844.

Volledig scherm
Deze vrouw is vermist. © Eigen foto

Veluwe