Volledig scherm
Een van de beschadigde auto's na het ongeluk. © Stefan Verkerk

Botsing tussen drie auto's levert verkeersproblemen op rond A28 bij Nunspeet

Door een ongeluk op de Elspeterweg bij Nunspeet zijn aan het eind van de middag grote verkeersproblemen ontstaan op en rond de A28. Bij het ongeval waren drie voertuigen betrokken.

Bij de aanrijding tussen de drie voertuigen raakten twee auto's flink beschadigd. De auto's moesten worden weggehaald met een verkeersinfarct tot gevolg op de afritten van de A28. De vertragingstijd liep op tot zo'n veertig minuten. Op de A28 tussen Harderwijk en Nunspeet stond file op de rijbaan richting Zwolle en op de rijbaan richting Amersfoort stond het tussen ‘t Harde en Nunspeet vast.

Ondanks dat de voertuigen inmiddels zijn weggehaald, staan er nog steeds files. Die nemen wel af. Na het ongeluk werd één persoon door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar diegene hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

  1. Airbnb’ers zijn blinde vlek voor Veluwse gemeenten: innen toeristenbelasting groot vraagteken
    PREMIUM

    Airbnb’ers zijn blinde vlek voor Veluwse gemeenten: innen toeristen­be­las­ting groot vraagteken

    Steeds meer Veluwenaren bieden een slaapplek aan op boekingssite Airbnb. Toch is het voor gemeenten nog altijd lastig grip te krijgen dit relatief jonge fenomeen. Lokale overheden hebben vaak geen idee welke inwoners hun woning te huur aanbieden en het innen van toeristenbelasting gebeurt veelal op goed geluk. ,,We vertrouwen er maar op dat Airbnb'ers zich netjes aan de regels houden.’’

Veluwe