Kippenslachter GPS in Nunspeet.
Volledig scherm
PREMIUM
Kippenslachter GPS in Nunspeet. © Bram van de Biezen

Drie overnamekandidaten voor Nunspeetse kippenslachter, is dit de redding?

Er hebben zich drie mogelijke overnamekandidaten gemeld voor het noodlijdende GPS uit Nunspeet. Advocaat Frans van Oss van OMVR uit Harderwijk, die door de rechtbank is aangesteld als bewindvoerder, verwacht in de loop van volgende week uitsluitsel te kunnen geven over de toekomst van de kippenslachter. 

 1. Annet (34) na vier jaar abrupt ontslagen door kippenslachter GPS in Nunspeet, samen met 150 anderen: ‘Dit voelt als een mes in de rug’
  PREMIUM
  video

  Annet (34) na vier jaar abrupt ontslagen door kippen­slach­ter GPS in Nunspeet, samen met 150 anderen: ‘Dit voelt als een mes in de rug’

  Kippenslachter GPS heeft 150 uitzendkrachten op straat gezet. Dat de onheilstijding een dag na het laatste overleg met vakbond FNV kwam, wekt argwaan in Nunspeet. ,,Dit voelt als een mes in de rug’’, zegt Annet Bruggeman, die na vier jaar trouwe dienst de wacht werd aangezegd. GPS zelf wijt het slechte nieuws aan de coronacrisis.
 2. Kippenslachter GPS uit Nunspeet stelt overleg met FNV uit; ontslagen Annet (34) overladen met reacties
  PREMIUM
  video

  Kippen­slach­ter GPS uit Nunspeet stelt overleg met FNV uit; ontslagen Annet (34) overladen met reacties

  Kippenslachter GPS uit Nunspeet heeft het eerste ‘structurele’ overleg met FNV tot onvrede van de vakbond uitgesteld. Vandaag zouden beide partijen in gesprek gaan over de onvrede onder werknemers. Vorige week werd duidelijk dat GPS 150 uitzendkrachten op straat heeft gezet. Onder wie Annet Bruggeman. De Nunspeetse werkte al vier jaar aan de lopende band en werd overladen met reacties, nadat ze in de Stentor over haar ontslag vertelde.

Veluwe