De auto eindigde zwaar beschadigd in de greppel.
Volledig scherm
De auto eindigde zwaar beschadigd in de greppel. © Jan Frens/LDGFotografie

En dat is vier: alweer ongeluk in beruchte bocht bij Nunspeet

Bij een ongeluk op de Eperweg (N795) is een vrouw vanochtend gewond geraakt. Zij raakte van de weg op een punt dat inmiddels berucht mag heten: de knik halverwege Nunspeet en Epe.

16 reacties

 • Jacqueline Niers

  3 maanden geleden
  Rijd deze weg vrijwel iedere dag. Vaak ook met paardenwagen. Nooit problemen ervaren, maar afgelopen maandag reed ik de bocht en kwam in soort 'vacuum' terecht. Heel even alsof alle druk wegviel en alsof ik in luchtledige stuurde. Rijd altijd rustig, maar met te veel snelheid kan ik me voorstellen dat je uit de bocht vliegt.
 • Bob Middelburg

  3 maanden geleden
  Als je de route kent zoals ik en een aantal anderen die gereageerd hebben, weet je dat je, zeker vanuit de richting Nunspeet, even je snelheid moet aanpassen, zeker als je sneller dan 80 rijd. Mensen die de route niet kennen, onderschatten de bocht vaak.
 • Coos Paulusma

  3 maanden geleden
  Ik rijd al meer dan 30 jaar bijna dagelijks over die weg naar de A28, maar ik heb werkelijk nog nooit het gevoel gehad dat die dubbele knik zo gevaarlijk is. Ook niet in de winter of bij zware regenval. Een beruchte bocht? Nonsens. Slechte automobilisten!
 • Belinda Joosten

  3 maanden geleden
  Die weg is niks mis mee
 • Belinda Joosten

  3 maanden geleden
  Wat een lul verhalen allemaal kom er al 30 jaar twee keer per dag over nergens geen last van snelheid aan passen er zijn altijd debielen met een leaseauto die hard rijden en groot willen doen