Henk (65) uit Nunspeet bezocht alle landen ter wereld, op één na: ‘In januari heb ik ze allemaal’

met video en quizHij is er bijna, maar nog niet helemaal. Henk Vinke (65) uit Nunspeet hoeft nog maar één land te bezoeken en dan heeft hij ze allemaal gehad. De globetrotter begon op zijn achtste met een familietripje naar Duitsland. Toen was het hek van de dam. ,,Nederland blijft het mooiste land.’’

10 reacties

 • Susana Steenhuizen

  2 maanden geleden
  Geweldig!
 • JCM Thimister

  2 maanden geleden
  Prachtig wat deze man doet hij leeft zijn eigen leven, en wie zijn wij om dat van hem af te pakken. Altijd maar dat gezeur over het milieu.
 • Hendrik Willemsen

  2 maanden geleden
  @Lorenzo Smening. Dat klopt.....maar als je gaat nadenken hoeveel kerosine er is gebruikt om deze man in alle landen te krijgen.....dan is dat gewoon ontzettend veel. Iedereen moet vooral op vakantie gaan, maar doorschieten is ook weer een ding. Zelfde geldt voor Floortje Dessing.....nu leuk voor het milieu doen, maar als je ziet wat daar al voor gereisd is......dan is dat wel heel hypocriet.
 • Koos Oorschot

  2 maanden geleden
  Hartstikke mooi , maar pas maar op voor de milieupolitie.
 • Lorenzo Smening

  2 maanden geleden
  Wat mooi. En @ Hendrik Willemsen: via Internet reageren op nieuwsberichten (electronica en Internet gebruiken) levert ook milieuschade op en azijn is ook schadelijk voor het milieu.