Politiek Nunspeet wil weten hoe het zit met de aanrijtijden van de ambulance, vooral in Elspeet en Vierhouten
Volledig scherm
Politiek Nunspeet wil weten hoe het zit met de aanrijtijden van de ambulance, vooral in Elspeet en Vierhouten © Carlo ter Ellen

Irritatie loopt op in Nunspeet over ambulancedienst die aanrijtijden weigert openbaar te maken: ‘Is er een plan B?’

Er moet eindelijk eens duidelijkheid komen over de aanrijtijden van de ambulances in de kernen van de gemeente Nunspeet, vindt de fractie van Gemeentebelang. De partij wil weten hoe vaak het wettelijke kwartier wordt overschreden en wat daar aan wordt gedaan.

3 reacties

 • Diny Schouten

  1 week geleden
  Wees blij als de ambulance komt snappen jullie niet hoe druk het op de weg is. Vaak krijgen ze niet eens voorrang met alle toeters en bellen en zwaailichten op. Veel Nederlanders zijn aso op de weg. Tot dat ze zelf een ambulance nodig hebben
 • C. Jansen

  1 week geleden
  Beste Barlaeus, ik heb geen idee of jij weet waar Elspeet en Vierhouten liggen maar dat is geen afgelegen plek. Samen wonen daar dik 5000 inwoners ('s zomers het veelvoud ervan). T is maar zo'n dikke 5 tot 10 min van de snelweg. Dit gaat over kosten van ambu posten en de verdeling van posten. In een stad wordt een wijk met zoveel inwoners ook voorzien van goede voorzieningen. Nu moet een gemeente al jaren uit eigen zak (gemeenschapsgeld) betalen om dat gemis op te vangen.
 • Barlaeus

  1 week geleden
  Wanneer je op een afgelegen plek gaat wonen dan neem je voor lief dat je minder snel bereikbaar bent. Dat vind ik een consequentie van een keuze.

Veluwe