Volledig scherm
Aanrijding in Nunspeet. © Luciano de Graaf

Lichtgewond bij aanrijding in Nunspeet

Twee automobilisten zijn tussen de middag op elkaar gereden op de kruising Oenenburgweg met de Oosterlaan in Nunspeet. De twee auto's  zijn twee auto’s zwaar beschadigd geraakt.

Het ongeval gebeurde iets na 12.30 uur. De ene gaf de andere geen voorrang waarna een aanrijding plaatsvond. Hulpdiensten werden met spoed opgeroepen. Bij het ongeval raakte een persoon lichtgewond. Deze is in de ambulance onderzocht maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Wel raakte beide voertuigen dusdanig beschadigd dat deze moesten worden weggesleept. De kruising was enige tijd deels afgesloten. Hierdoor ondervond het overige verkeer enige hinder.

  1. Landelijk onderzoek naar suïcide onder jongeren vindt oorsprong in Zwolle en Wezep
    PREMIUM

    Landelijk onderzoek naar suïcide onder jongeren vindt oorsprong in Zwolle en Wezep

    Jongeren die in 2017 door zelfdoding om het leven kwamen, waren in de gezondheidszorg in een vicieuze cirkel beland. Dat blijkt uit een landelijk wetenschappelijk onderzoek naar de achtergronden van suïcides onder tieners in dat jaar. Hulpverleners zouden beter en anders moeten samenwerken, concluderen de onderzoekers. In Zwolle gebeurt dat al, in Harderwijk wordt gewerkt aan een nieuwe aanpak die als voorbeeld voor andere Gelderse gemeenten moet gelden.

Veluwe