Foto ter illustratie:
Heeft Leendert de R. (37) uit Zwolle zijn toen 8-jarige dochtertje in Nunspeet misbruikt of heeft zijn ex-vrouw met boze opzet aangifte gedaan? Het voorgesprek van de politie met de moeder wordt nader onderzocht.
Volledig scherm
PREMIUM
Foto ter illustratie: Heeft Leendert de R. (37) uit Zwolle zijn toen 8-jarige dochtertje in Nunspeet misbruikt of heeft zijn ex-vrouw met boze opzet aangifte gedaan? Het voorgesprek van de politie met de moeder wordt nader onderzocht. © ThinkStock

Misbruikte Zwollenaar werkelijk zijn dochter of beticht zijn ex hem valselijk? ‘Zij wil de kinderen voor zichzelf’

Volgens de advocaat van Leendert de R. (37) uit Zwolle zit diens ex-vrouw achter de beschuldigingen van incest met hun dochtertje van nu 11 jaar oud. ,,Ze heeft net zo lang aan het meisje lopen trekken tot er iets kwam. Omdat ze de kinderen na de scheiding voor zichzelf wilde hebben’’, zei hij dinsdag in de Zutphense rechtbank.

0 reacties

 1. IJscafé Nunspeet in de race voor prestigieuze prijs: ‘Bij goed pistache-ijs weet je dat de rest ook goed is’
  PREMIUM

  IJscafé Nunspeet in de race voor prestigieu­ze prijs: ‘Bij goed pistache-ijs weet je dat de rest ook goed is’

  Al twaalf jaar lang is Anne van Glint de eigenaar van het IJscafé Nunspeet. Vorig jaar maart ontving hij nog de Gouden IJsspatel voor zijn kersenijs. Een groot feest werd het niet, want snel daarna moest hij dicht vanwege de coronamaatregelen. Winnaars van deze verkiezing van de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum dingen automatisch mee om ‘IJssalon van het jaar 2020/2021’ te worden. Uiteindelijk bleven er vijf finalisten over en IJscafé Nunspeet zit erbij. Hij hoopt nu ook deze titel te veroveren, zodat hij alsnog een feestje kan vieren.
 1. Bikini's verschieten van kleur: Tom gaat ermee de wereld over
  Play

  Bikini's verschie­ten van kleur: Tom gaat ermee de wereld over

 2. Agent schiet ongewapende 13-jarige dood
  Play

  Agent schiet ongewapen­de 13-jarige dood

Veluwe