Volledig scherm
Een motorrijder en een automobilist kwamen frontaal in botsing op de Harderwijkerweg bij Hulshorst. © Stefan Verkerk

Motorrijder naar ziekenhuis na botsing in Hulshorst

Een motorrijder is maandagmiddag rond 18.45 uur gewond geraakt na een frontale aanrijding met een personenauto. Het ongeval gebeurde op de Harderwijkerweg tussen Hulshorst en Nunspeet, ter hoogte van het Gulf-benzinestation.

De motorrijder is in een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend hoe hij eraan toe is. De bestuurder van de personenwagen leek geen ernstige lichamelijke verwondingen te hebben opgelopen. Een traumahelikopter werd ook opgeroepen, maar keerde later onverrichter zake terug naar de basis.

Waardoor het ongeluk is gebeurd is nog niet duidelijk. Er leek volgens getuige sprake te zijn geweest van een voorrangsfout. De verkeers ongevallen analyse (VOA) van de politie deed na het ongeluk onderzoek. Andere weggebruikers liepen door het ongeval vertraging op, want een deel van de weg was enige tijd afgesloten.

  1. Tienduizenden accu’s in zeecontainers: Hoe moet het verder met de accuopslag van Stella in Nunspeet?
    PREMIUM

    Tienduizen­den accu’s in zeecontai­ners: Hoe moet het verder met de accuopslag van Stella in Nunspeet?

    Een jaar na de allesverwoestende brand in een accuopslag van Stella Fietsen in Nunspeet liggen nog altijd tienduizenden risicovolle fietsaccu's in zeecontainers. Omwonenden maken zich intussen zorgen over de noodopslag en de gevolgen van een nieuwe brand. Hoogleraar Ira Helsloot, dé autoriteit op het gebied van brand- en crisisbestrijding, stelt: ,,Dit is een onwenselijke situatie.” Stella en de brandweer benadrukken dat het gaat om ‘aanvaardbare risico's’.

Veluwe