Initiatiefneemster van de nieuwe Stichting Vierhouten Natuurbescherming Margot van der Waal (r) in gesprek met wethouder Mark van de Bunte (m) en een bewoner van de Gortelseweg. Laatstgenoemde zegt dat er regelmatig aanrijdingen zijn met wild op de Gortelseweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Initiatiefneemster van de nieuwe Stichting Vierhouten Natuurbescherming Margot van der Waal (r) in gesprek met wethouder Mark van de Bunte (m) en een bewoner van de Gortelseweg. Laatstgenoemde zegt dat er regelmatig aanrijdingen zijn met wild op de Gortelseweg. © Ruben Schipper Fotografie

Nieuwe stichting bepleit nachtelijke afsluiting van Gortelseweg in Vierhouten voor gemotoriseerd verkeer

Het liefst zouden ze de Gortelseweg tussen Vierhouten en Emst ’s nachts helemaal afsluiten voor gemotoriseerd verkeer en daarvoor heeft een groep bewoners van Vierhouten op tweede pinksterdag een nieuw initiatief gelanceerd: Stichting Vierhouten Natuurbestemming.

0 reacties

  1. Dankzij Buurtgezinnen kunnen Benjamins ouders in Ermelo één keer per week even op adem komen
    PREMIUM

    Dankzij Buurtgezin­nen kunnen Benjamins ouders in Ermelo één keer per week even op adem komen

    Het is niet altijd vanzelfsprekend dat een gezin op rolletjes loopt. Wanneer het thuis niet meer lukt om voldoende tijd en aandacht aan de kinderen te besteden en de problemen zich opstapelen, kunnen ouders terecht bij Buurtgezinnen. In Ermelo hebben via die organisatie achttien kinderen een plekje gekregen bij een gastgezin in de afgelopen twee jaar. En er is vraag naar meer steungezinnen.