Jos van Emden in actie tijdens de laatste editie van de NK Tijdrijden, die werd gehouden in Ede.
Volledig scherm
Jos van Emden in actie tijdens de laatste editie van de NK Tijdrijden, die werd gehouden in Ede. © ANP

NK Tijdrijden komt in 2022 mogelijk naar Nunspeet

Nunspeet is in 2022 mogelijk het decor van de NK Tijdrijden. Momenteel onderzoekt de gemeente of het haalbaar is om het evenement te organiseren, waarna zij medio volgend jaar de knoop doorhakt. Tijdens het NK Tijdrijden strijden bekende wielerprofs zoals Tom Dumoulin, Wilco Kelderman en Anna van der Breggen om de nationale titel. 

 1. Harderwijk is dé plek voor alle dieren in nood op de Noordwest-Veluwe, negen gemeenten doen mee
  PREMIUM

  Harderwijk is dé plek voor alle dieren in nood op de Noord­west-Veluwe, negen gemeenten doen mee

  De opvang en het transport van dieren in nood wordt vanaf dit jaar op de Noordwest-Veluwe geregeld door één dierenopvang en één dierenambulance-organisatie. Robin Schalij van Dierencentrum de Ark in Harderwijk heeft daarover afspraken gemaakt met de alle gemeenten in de regio. Met name voor Putten een verademing, waar ze de afgelopen jaren al twee ambulancediensten versleten.
 2. Burgemeester, vader én opa Breunis van de Weerd van Nunspeet over 2020: ‘Ik heb mijn hart kunnen luchten toen minister De Jonge belde’
  PREMIUM

  Burgemees­ter, vader én opa Breunis van de Weerd van Nunspeet over 2020: ‘Ik heb mijn hart kunnen luchten toen minister De Jonge belde’

  Breunis van de Weerd beleefde een turbulent jaar als burgemeester van Nunspeet. Hij bezocht de uitvaart van een van de eerste slachtoffers van corona en werd persoonlijk door minister Hugo De Jonge gebeld na de zelfdoding van een zorgmedewerker. Maar als vader en opa Breunis voelde hij ook het gemis van zijn kleinkinderen en moest hij de jaarlijkse kersttraditie opgeven.
 1. Overleden man gevonden in weiland bij Giethoorn
  Play

  Overleden man gevonden in weiland bij Giethoorn

 2. Laatste vluchten komen aan uit Zuid-Afrika, VK en Zuid-Amerika
  Play

  Laatste vluchten komen aan uit Zuid-Afri­ka, VK en Zuid-Amerika

Veluwe