Recreatiebungalows op de Veluwe worden niet altijd gebruikt voor recreatie, maar ook voor permanente bewoning. Het programma Vitale Vakantieparken is opgezet om de vakantieparken weer om te vormen tot recreatiebedrijven.
Volledig scherm
Recreatiebungalows op de Veluwe worden niet altijd gebruikt voor recreatie, maar ook voor permanente bewoning. Het programma Vitale Vakantieparken is opgezet om de vakantieparken weer om te vormen tot recreatiebedrijven. © Hemmy van Reenen

Nunspeet vindt Onwikkelingsmaatschappij Vitale Vakantieparken 'risicovol' en doet niet mee

De gemeente Nunspeet doet niet mee aan de Ontwikkelingsmaatschappij Vitale Vakantieparken (OMVV). Dat hebben burgemeester en wethouders vandaag besloten.

  1. Buurt in verzet tegen megaschool naast rustige Nunspeetse woonwijk: ‘We mogen meepraten, maar blijven wantrouwend’
    PREMIUM

    Buurt in verzet tegen megaschool naast rustige Nunspeetse woonwijk: ‘We mogen meepraten, maar blijven wantrou­wend’

    Een ‘leerfabriek’ pal naast de deur. Bewoners van de Gerbrandystraat en Heemskerklaan in Nunspeet vinden het maar niets dat de gemeente het Integraal Kind Centrum (IKC) in het weiland langs de Oosteinderweg heeft bedacht. Buurtcollectief Nunspeet-Oost volgt de ontwikkelingen op de voet, met een argwanend oog. Nergens voor nodig, denkt wethouder Leen van der Maas. ,,We staan nog helemaal aan het begin en de bewoners mogen meepraten.”

Veluwe