Volledig scherm
Via Facebook werd door de politie een foto verspreid van de partij vuurwerk. © Politie Nunspeet

Politie Nunspeet vindt partij illegaal vuurwerk in caravan

In een caravan en een schuurtje bij een woning aan de Bovenweg in Nunspeet heeft de politie gisteravond een partij ‘zwaar illegaal vuurwerk’ gevonden. Het ging in totaal om 1450 kilo.

De eigenaar van het vuurwerk is aangehouden en overgebracht naar het arrestantencomplex in Apeldoorn. Het vuurwerk is in beslag genomen. Er is tegen hem proces-verbaal opgemaakt en hij zal zich later voor de rechter moeten verantwoorden, zo laat de politie Nunspeet via Facebook weten.

 1. Landelijk onderzoek naar suïcide onder jongeren vindt oorsprong in Zwolle en Wezep
  PREMIUM

  Landelijk onderzoek naar suïcide onder jongeren vindt oorsprong in Zwolle en Wezep

  Jongeren die in 2017 door zelfdoding om het leven kwamen, waren in de gezondheidszorg in een vicieuze cirkel beland. Dat blijkt uit een landelijk wetenschappelijk onderzoek naar de achtergronden van suïcides onder tieners in dat jaar. Hulpverleners zouden beter en anders moeten samenwerken, concluderen de onderzoekers. In Zwolle gebeurt dat al, in Harderwijk wordt gewerkt aan een nieuwe aanpak die als voorbeeld voor andere Gelderse gemeenten moet gelden.
 2. Politici en ondernemers hebben gemengde gevoelens bij verhuizing restaurant Joris naar Veluwetransferium in Nunspeet
  PREMIUM

  Politici en onderne­mers hebben gemengde gevoelens bij verhuizing restaurant Joris naar Veluwe­trans­fe­ri­um in Nunspeet

  Meerdere ondernemers beten zich de afgelopen jaren stuk op het Veluwetransferium in Nunspeet. Plannen om bij het parkeerterrein een horecagelegenheid te bouwen, draaiden ofwel op niets uit of werden flink ingekapseld. De beoogde verhuizing van restaurant Joris naar het Veluwetransferium, leidt daarom tot gemengde gevoelens bij politici en ondernemers.

Veluwe