Joris in Nunspeet
Volledig scherm
Joris in Nunspeet © Google Maps/Streetview

Politiek Nunspeet: restaurant Joris móet behouden blijven

Restaurant Joris aan de Elspeterweg in Nunspeet moet blijven bestaan. De iconische eetgelegenheid mag niet verdwijnen als het stationsgebied compleet op de schop gaat. Dat vinden alle fracties in de Nunspeter gemeenteraad. 

 1. Gerrit (74) uit Nunspeet tuimelt verslaafd in de achtbaan door zijn familiegeschiedenis heen
  PREMIUM

  Gerrit (74) uit Nunspeet tuimelt verslaafd in de achtbaan door zijn familiege­schie­de­nis heen

  Tien jaar lang speuren naar je verleden. Gerrit Wolters (74) uit Nunspeet noemt het een verslaving. De zoektocht naar zijn voorouders heeft inmiddels een boek opgeleverd: Een Echte Groeneveld is onbuigzaam. Maar daar blijft het niet bij. Er worden nog drie uitgaves gevuld. Twee vergevorderd en eentje die nog wel een paar jaar duurt. Maar afkomen zullen ze. ,,Want het is toch ook zonde die informatie maar in mijn computer te laten zitten?”
 2. Facebook verwijdert na Sint-foto’s ook ‘schadelijk’ Stentor-bericht dat Sander uit Nunspeet deelde
  PREMIUM

  Facebook verwijdert na Sint-foto’s ook ‘schadelijk’ Sten­tor-be­richt dat Sander uit Nunspeet deelde

  De Sint-foto’s die Sander Klugt deelde op Facebook vielen al snel in ongenade, nu is ook een bericht van de Stentor dat hij deelde op zijn pagina verwijderd door het bedrijf. Daarmee is de onenigheid tussen Klugt en het sociale medium een volgende fase ingegaan. Facebook verwijderde afbeeldingen van het sinterklaasfeest omdat die vanwege zwarte piet racistisch zouden zijn.

Veluwe