Hotel De Foreesten in Vierhouten is de afgelopen maanden volledig verbouwd. Aanvankelijk was het de bedoeling om het pand te gebruiken voor de huisvesting van arbeidsmigranten, maar dat plan is overboord gegooid.
Volledig scherm
PREMIUM
Hotel De Foreesten in Vierhouten is de afgelopen maanden volledig verbouwd. Aanvankelijk was het de bedoeling om het pand te gebruiken voor de huisvesting van arbeidsmigranten, maar dat plan is overboord gegooid. © Bram van de Biezen

Roer gaat om: tóch gewoon toeristen in hotel De Foreesten in Vierhouten, ‘wordt razend druk’

De Foreesten in Vierhouten wordt toch weer een hotel. Het omstreden plan om het gebouw te gebruiken voor de huisvesting van tientallen arbeidsmigranten is overboord gegooid. Het vernieuwde hotel wil nog deze maand zijn eerste gasten ontvangen.

0 reacties

 1. Actievoerder Harry Voss euforisch na ‘zege’ op de koning: ‘Na 35 jaar strijden de kroon op mijn werk’
  PREMIUM
  VIDEO
  18

  Actievoer­der Harry Voss euforisch na ‘zege’ op de koning: ‘Na 35 jaar strijden de kroon op mijn werk’

  Al 35 jaar komt Harry Voss in het geweer tegen het feit dat Kroondomein Het Loo ieder jaar tussen 15 september en 25 december op slot moet voor publiek, zodat de koning er in alle rust op het wild kan jagen. Maar vandaag lijkt de Apeldoorner (69) zijn levenswerk eindelijk te hebben voltooid. Om een miljoenensubsidie te behouden, moet Willem-Alexander het natuurgebied 358 dagen per jaar openstellen van landbouwminister Carola Schouten.

Veluwe