Hond Luna uit Nunspeet is spoorloos.
Volledig scherm
Hond Luna uit Nunspeet is spoorloos. © eigen foto

Uitspraak rechter over in Nunspeet gevreesde hond Luna uitgesteld

Het duurt nog zeker zes weken voor er duidelijkheid komt over de toekomst van hond Luna. De rechter zou woensdag schriftelijk aangeven of de in Nunspeet gevreesde viervoeter herplaatst moet worden, maar de rechtbank liet weten dat de uitspraak met zes weken is uitgesteld. 

 1. Flevoland past maatregelen bij probleembrug aan; Elburg blijft druk uitoefenen voor permanente oplossing
  PREMIUM
  probleembrug

  Flevoland past maatrege­len bij probleem­brug aan; Elburg blijft druk uitoefenen voor permanente oplossing

  De provincie Flevoland heeft maatregelen getroffen om de chaos door de werkzaamheden aan de Elburgerbrug tegen te gaan. Zo worden er meer verkeersregelaars ingezet en worden de verkeerslichten bij grote drukte uitgezet. Doordat het verkeer vanaf vandaag met hogere snelheid over de brug kan, hoopt ze bovendien dat de doorstroming verbetert. Maar voor Elburg is dat allemaal niet goed genoeg. Daar eisen ze een permanente oplossing.
 2. Facebook verwijdert na Sint-foto’s ook ‘schadelijk’ Stentor-bericht dat Sander uit Nunspeet deelde
  PREMIUM

  Facebook verwijdert na Sint-foto’s ook ‘schadelijk’ Sten­tor-be­richt dat Sander uit Nunspeet deelde

  De Sint-foto’s die Sander Klugt deelde op Facebook vielen al snel in ongenade, nu is ook een bericht van de Stentor dat hij deelde op zijn pagina verwijderd door het bedrijf. Daarmee is de onenigheid tussen Klugt en het sociale medium een volgende fase ingegaan. Facebook verwijderde afbeeldingen van het sinterklaasfeest omdat die vanwege zwarte piet racistisch zouden zijn.

Veluwe