Vader geschokt door mishandeling zoon (25) in Nunspeet: ‘Hij is helemaal kapot geslagen’

Video+UpdateDe persoon die gisteravond zwaar is mishandeld, is de 25-jarige Andrew Jagersma uit Nunspeet. Hij ligt volgens zijn vader in coma. ,,Ik ben net bij hem geweest, je weet niet wat je ziet. Hij is helemaal kapot geslagen.’’ De politie heeft inmiddels een 42-jarige man opgepakt.

 1. Facebook verwijdert na Sint-foto’s ook ‘schadelijk’ Stentor-bericht dat Sander uit Nunspeet deelde
  PREMIUM

  Facebook verwijdert na Sint-foto’s ook ‘schadelijk’ Sten­tor-be­richt dat Sander uit Nunspeet deelde

  De Sint-foto’s die Sander Klugt deelde op Facebook vielen al snel in ongenade, nu is ook een bericht van de Stentor dat hij deelde op zijn pagina verwijderd door het bedrijf. Daarmee is de onenigheid tussen Klugt en het sociale medium een volgende fase ingegaan. Facebook verwijderde afbeeldingen van het sinterklaasfeest omdat die vanwege zwarte piet racistisch zouden zijn.
 2. Personeel kippenslachterij Nunspeet in actie: ‘Wij werken zo hard dat alles pijn doet’
  PREMIUM
  Video

  Personeel kippen­slach­te­rij Nunspeet in actie: ‘Wij werken zo hard dat alles pijn doet’

  Onrust bij kippenslachterij GPS in Nunspeet. Een groot deel van de dik 300 medewerkers eist, daarin gesteund door vakbond FNV, betere arbeidsomstandigheden. Volgens hen is de werkdruk te hoog, worden te veel overuren gemaakt, is er onveiligheid op de werkvloer en worden goede collega’s vervangen door goedkopere Polen en Roemenen. Werkneemster Ildi Milak: ,,Wij werken zo hard dat alles pijn doet, we worden ziek van de gang van zaken, er moet nu echt iets veranderen.’’

Veluwe