Burgemeester Breunis van de Weerd van Nunspeet.
Volledig scherm
PREMIUM
Burgemeester Breunis van de Weerd van Nunspeet. © Henri van der Beek

Veelbesproken burgemeester na corona weer aan de slag in Nunspeet: ‘Was wennen om echt álles digitaal te doen’

Burgemeester Breunis van de Weerd van Nunspeet is hersteld van zijn coronabesmetting. Hij is vandaag voor het eerst weer aan het werk op het gemeentehuis. Van de Weerd, die zich niet liet vaccineren, had relatief milde klachten.

3 reacties

 • H Dekker v/d Werfhorst

  3 weken geleden
  Fijn om te lezen dat de burgemeester van de gemeente Nunspeet op natuurlijke wijze immuniteit heeft verkregen en zo hoort het ook!
 • Eddy Masselink

  1 maand geleden
  Die meneer laat een verzonnen denkbeeld bepalen hoe hij zich dient te gedragen... Ronduit zielig.
 • R Barlaeus

  1 maand geleden
  Altijd fijn wanneer iemand die ziek is weer hersteld. Zelf begrijp ik de redenering niet dat iemand uit geloofsovertuiging zich niet laat vaccineren, maar ik begrijp wel meer niet.
 1. Burgemeester, vader én opa Breunis van de Weerd van Nunspeet over 2020: ‘Ik heb mijn hart kunnen luchten toen minister De Jonge belde’
  PREMIUM

  Burgemees­ter, vader én opa Breunis van de Weerd van Nunspeet over 2020: ‘Ik heb mijn hart kunnen luchten toen minister De Jonge belde’

  Breunis van de Weerd beleefde een turbulent jaar als burgemeester van Nunspeet. Hij bezocht de uitvaart van een van de eerste slachtoffers van corona en werd persoonlijk door minister Hugo De Jonge gebeld na de zelfdoding van een zorgmedewerker. Maar als vader en opa Breunis voelde hij ook het gemis van zijn kleinkinderen en moest hij de jaarlijkse kersttraditie opgeven.

Veluwe