Een treurig hoopje as is het enige dat is overgebleven op de plek waar tot 13 februari nog de caravan van de familie Siebelink uit Nunspeet stond.
Volledig scherm
PREMIUM
Een treurig hoopje as is het enige dat is overgebleven op de plek waar tot 13 februari nog de caravan van de familie Siebelink uit Nunspeet stond. © Kevin Siebelink

Verdachte filmt zichzelf in de problemen: aanhouding na tipgeld van Nunspeetse slachtoffers afgebrande caravan

Een 41-jarige man uit Hardenberg is opgepakt voor brandstichting langs het Veluwemeer. Het kostte 1000 euro, maar Kevin Siebelink uit Nunspeet is blij dat met het beloningsgeld uiteindelijk het mysterie rond de afgebrande caravan van zijn familie is opgelost. De verdachte moet zich nog voor de rechter verantwoorden. 

0 reacties

 1. Amerikanen kopen Nunspeets familiebedrijf in raamdecoratie: ‘Nu gaan we sneller en verder groeien’
  PREMIUM

  Amerikanen kopen Nunspeets familiebe­drijf in raamdecora­tie: ‘Nu gaan we sneller en verder groeien’

  B&C (850 medewerkers) is sinds afgelopen maand in handen van het Amerikaanse Springs Window Fashions (8000 medewerkers). Met de overname krijgen de Amerikanen vaste voet aan de grond in Europa. Andersom wil het Nunspeetse familiebedrijf in raamdecoratie ‘verder en sneller groeien’. ,,Als je mee wilt blijven doen in de Premier League, heb je een bepaalde schaalgrootte nodig”, zegt ceo Michiel Verdonk. Die hoogste divisie kost geld en dat heeft Springs, de nummer twee op de wereldranglijst van raamdecoratie.
 1. Bikini's verschieten van kleur: Tom gaat ermee de wereld over
  Play

  Bikini's verschie­ten van kleur: Tom gaat ermee de wereld over

 2. Agent schiet ongewapende 13-jarige dood
  Play

  Agent schiet ongewapen­de 13-jarige dood

Veluwe