Volledig scherm
Frans Bauer in Nunspeet. Foto: Floris Brandriet

Video | Frans Bauer beduusd van succes in Nunspeet

NUNSPEET - Het succes van zijn nieuwe cd overvalt Frans Bauer. Dat bleek woensdagmorgen bij zijn bezoek aan Nunspeet.

Hij sprak daar bij de Radio Nunspeet over zijn laatste productie, in aanwezigheid van een aantal fans. De zanger gaat volgens eigen zeggen weer meer terug naar het levenslied. Voor de promotie van zijn nieuwste cd maakt hij een rondje langs radiostations in Nederland. Een van de liedjes op de nieuwe cd is Bella Italia. De zanger denkt dat hij een hit in handen heeft.

Frans Bauer was niet voor het eerst op bezoek bij Radio Nunspeet. "Het is een zender die het Nederlandse lied een warm hart toedraagt." Ooit liep hij hier in een badjas door de gangen. "Voor Bananasplit hebben we toen Jannes in de luren gelegd." Ondanks dat hij al 25 jaar in het vak zit en de successen aaneen reeg, vindt hij het elke keer weer spannend om nieuw werk te laten horen. "Het is het eerste luisterend oor, de mening van zo'n radiostation telt."

Grootste fans
Een dozijn fans woonde het interview in de radiostudio bij. Petra Vierhout (57) stond Frans Bauer al buiten op te wachten. Ze is een groot fan. "Vorig jaar is mijn man overleden aan kanker. Op de uitvaart hebben we het nummer Ga niet weg gedraaid. Dat pakt mij verschrikkelijk."

Vandaar om 14 uur zal Frans Bauer bij de MediaMarkt in Apeldoorn zijn nieuwe album Geluk hoop en liefde signeren.

Bella Italia preview van het Album "Geluk Hoop en Liefde"
Frans Bauer bij radio Nunspeet live in de uitzending om zijn nieuwe plaat te promoten.

Veluwe