Vrouw gewond bij crash op A28 tussen Nunspeet en Harderwijk

videoEen automobiliste is vanmiddag gewond geraakt bij een ongeluk op de A28 tussen Nunspeet en Harderwijk. De vrouw schoot met haar auto van de weg en kwam op de kop in de berm tot stilstand.

Het ongeluk gebeurde rond 16.45 uur op de snelweg richting Amersfoort. Door nog onbekende oorzaak belandde de vrouw met haar auto naast het asfalt. De wagen sloeg over de kop en eindigde in de berm aan de rechterkant van de weg.

Gewond

Bij aankomst van de hulpdiensten bleek de bestuurster dermate gewond, dat ze met spoed in de ambulance naar het ziekenhuis werd gebracht. Haar auto raakte bovendien zwaar beschadigd.

De rechter rijstrook is in verband met het ongeluk afgesloten. Dat leidde drie kwartier na het ongeluk tot zo'n 5 kilometer file.

Volledig scherm
De auto kwam op de kop in de berm terecht. © Stefan Verkerk / News United
  1. Witte maskers en rasta-haar: mogelijk verband woningovervallen Ermelo, Hierden en Vierhouten

    Witte maskers en ras­ta-haar: mogelijk verband woningover­val­len Ermelo, Hierden en Vierhouten

    De overval op een woning aan de Julianalaan in Ermelo op zaterdag 8 februari heeft mogelijk verband met eerdere overvallen in Hierden op 23 januari en Vierhouten in maart vorig jaar. Daarom roept de politie nogmaals getuigen van deze drie woningovervallen op zich te melden. Op basis van het onderzoek tot dusver denkt de recherche dat het om jonge mannen gaat, één van hen heeft vermoedelijk opvallend halflang rasta-haar.

Veluwe