De vrouw schoot uit de bocht en belandde met haar voertuig tussen de bomen.
Volledig scherm
De vrouw schoot uit de bocht en belandde met haar voertuig tussen de bomen. © Jan Frens / LDGFotografie

Vrouw vliegt uit ongeluksbocht tussen Epe en Nunspeet en maakt schuiver door een hek

Een beruchte bocht van de Eperweg tussen Epe en Nunspeet, heeft een nieuw slachtoffer geëist: rond half tien vloog een vrouw daar met haar auto door de omheining. Ze kwam tussen de bomen tot stilstand en bleef ongedeerd.

4 reacties

 • Gerard van Reekum

  3 maanden geleden
  Gezien het veelvuldig overstekend wild geldt op deze weg een maximum snelheid, die veelvuldig wordt overschreden. Komend uit Nunspeet werd ik in het donker regelmatig op mijn nek gezeten door agressieve bumperklevers. Het is voor mij reden om die weg als het even kan te mijden. Naar Apeldoorn rijd ik daarom niet meer via Epe naar de A50, maar via Elspeet en Uddel naar de A1. Ook op de N302 zijn regelmatig incidenten met overstekend wild, maar automobilisten weten zich daarom in te houden.
 • Reinder Bosch

  3 maanden geleden
  De bocht in de weg is zeker niet gevaarlijk. Als het dan toch misgaat, kan er maar 1 conclusie zijn. Bestuurder tijdelijk of structeel onbekwaam.
 • H. Meestens

  3 maanden geleden
  Gelukkig is het goed afgelopen! Kan geen oordeel geven wat de oorzaak is. Gezien het gedrag van veel bestuurders rijdt men niet meer met twee handen aan het stuur, is men met andere dingen bezig dan autorijden. Is het opvallend dat men er van uit gaat dat verkeersregels en borden er voor de ander zijn. De kennis van de verkeersregels is sowieso schrikbarend laag.
 • Ada Schouten

  3 maanden geleden
  Als je de bochten op deze weg in een normale snelheid rijdt, vlieg je echt niet van de weg. Probleem is dat mensen altijd maaar harder en sneller willen met soms grote gevolgen.