Volledig scherm
PREMIUM
De auto van de vermiste Nunspeetse werd gevonden aan de Elspeterweg © Arnoud Heins

Waar is Ellen Hagenbeek (47) uit Nunspeet gebleven?

De auto van de sinds maandagavond vermiste Ellen Hagenbeek is dinsdag aangetroffen bij de N310 tussen Nunspeet en Elspeet. Voor de rest ontbrak gisteravond, ondanks een enorme zoektocht, ieder spoor van de 47-jarige Nunspeetse.

De politie zocht gisterochtend met man en macht naar Ellen Hagenbeek. Met agenten te paard, speurhonden en een helikopter werd het bos rond de Elspeterweg (N310) afgestruind. Na een politie-oproep op Facebook werd daar dinsdag namelijk haar donkerblauwe Citroën Saxo gevonden, vlakbij het Centrum voor Persoonlijke Ontwikkeling.

  1. Proef voor meer inentingen Noord Veluwe: Vaccinatie gemist? Haal hem dan alsnog!

    Proef voor meer inentingen Noord Veluwe: Vaccinatie gemist? Haal hem dan alsnog!

    Je vaccinatie halen die je beschermt tegen infectieziekten? Dat kan je maar beter wél doen. Hoewel stafarts jeugdgezondheid Marjolein van der Laan van GGD Noord- en Oost-Gelderland ieders keuze respecteert, hoopt ze toch de vaccinatiegraad in haar werkgebied te verhogen. Een proef in zes gemeenten op de Noord Veluwe is een van de maatregelen. Van der Laan: ,,Alle jongeren die zijn opgeroepen voor de meningokokkenvaccinatie, krijgen de mogelijkheid andere gemiste vaccinaties alsnog te krijgen.”

Veluwe