Ronald van Rumpt, eigenaar van fietswinkel en vuurwerkverkooppunt Geniet van Fietsen, heeft het eindelijk weer druk met de verkoop van vuurwerk. Zeker nu de Welkoop geen concurrent meer is.
Volledig scherm
PREMIUM
Ronald van Rumpt, eigenaar van fietswinkel en vuurwerkverkooppunt Geniet van Fietsen, heeft het eindelijk weer druk met de verkoop van vuurwerk. Zeker nu de Welkoop geen concurrent meer is. © Bram van de Biezen

Welkoop Nunspeet stopt met verkoop vuurwerk en daar spint deze verkoper garen bij: ‘Ik moet zorgen dat ik een verkeersregelaar heb’

Het aantal vuurwerkverkooppunten in de gemeente Nunspeet is gedaald naar twee nu de lokale Welkoop heeft besloten geen vuurwerk meer te verkopen vanwege het diervriendelijke imago dat ze wil uitstralen. Het betekent meer drukte bij de andere twee verkooppunten in de gemeente. ,,Ik heb een verkeersregelaar nodig, het wordt druk.”

23 reacties

 • F. Post

  3 maanden geleden
  Knap hoor Welkoop maar je collega's Juigen al om de plus omzet.
 • Maaike In het veld

  3 maanden geleden
  Trots op Welkoop! Nu deze ondernemer nog die inderdaad mee werkt aan groot dierenleed.
 • Ada Schouten

  3 maanden geleden
  Goed besluit van de Welkoop! Ik heb ook nooit begrepen wat een fietsenzaak met die rommel moet. 't Zal wel lekker verdienen, maar is zo schadelijk voor mens en dier!
 • Catharina de Zaayer

  3 maanden geleden
  Schande Welkoop ! Hoop dat vele ook de rest van hun spullen elders zullen gaan kopen het hele jaar . Een stel dooie koeien die vergeten zijn ooit kalf geweest zijn de zin geven .
 • Louise Henkelman

  3 maanden geleden
  Geweldig (en dapper) besluit, ik ben trots op Welkoop Nunspeet!