Protestboeren van LTO Noord gaan op 22 juni naar Stroe, via een aantal gemeenten op de Veluwe.
Volledig scherm
Protestboeren van LTO Noord gaan op 22 juni naar Stroe, via een aantal gemeenten op de Veluwe. © Enzio Ardesh (inzetje: ANP)

Boeren morgen via gemeentehuizen Elburg, Nunspeet, Harderwijk, Heerde en Epe naar Stroe

LTO Noord is op woensdag 22 juni één van de boerenorganisaties die in Stroe gaan demonstreren tegen de stikstofplannen van de Tweede Kamer. Boeren in deze regio zullen elkaar die dag ophalen bij verschillende gemeentehuizen om vanaf daar samen op te trekken, meldt LTO Noord.

39 reacties

 • Wiljan Keijl

  1 week geleden
  Vind de stelling wat verkeerd weergeven. Om je punt te maken op een plek ben je onderweg. Dat hierbij iets vertraging is. Is dan ook niet te voorkomen Het was ruim van te voren aangekondigd zonder verassing acties Politie zou beter boeren kunnen begeleiden via de veiligste weg de snelheid. Ja het is verboden, maar gaan wij straks ook tegen ons leger zeggen niet door onze woonwijken met de tanks? Van deze boeren wordt gevraagd hun ziel te verkopen. Na de MKZ had de overheid moeten handelen
 • Gerbrand Hofsink

  2 weken geleden
  Bij ons in natura 2000 lopen koeien hoe kan dit ?
 • A Rietveld

  2 weken geleden
  Den Haag weet niet eens waar hun eten vandaan komt..straks moeten we het uit het buitenland halen voor een veel duurdere prijs.
 • Dick Kraeima

  2 weken geleden
  HJ Veltkamp Ben je nou echt zo dom of wil je t niet snappen? In die natuurgebieden gaat de natuur achteruit door die mega boeren!! En iemand roept ook nog dat we niet moeten piepen als de schappen in de supermarkt leeg raken, hoezo in ieder geval komt dat dan niet door boeren, die leveren voor zo'n 80% aan t buitenland, dus amper aan " onze" supermarkten! Ook al z'n fabel! Bedacht door de Mulinationals zoals ForFarmers en Farmers Defence Force! Housop en ga de problemen oplossen voor vlg genera
 • R Peters

  2 weken geleden
  I lange@ ik begrijp jouw verhaal niet. Ik houd van ons platteland met de boeren en het noaberschap. En niet van het geschreeuw vanuit het Westen. Als de boeren moeten vertrekken, wie pikken dan hun boerderijen in en wie vinden het zo heerlijk rustig op het platte land. Juist die westerlingen. Maar noaberschap kennen ze niet. Ikke ikke ikke en de rest kan.....wel.

Veluwe