en busje is vrijdagochtend vroeg rond zes uur tegen een boom gebotst op de Laanzichtsweg bij Oldebroek, vlakbij de kruising met de Bovenheigraaf.
Volledig scherm
en busje is vrijdagochtend vroeg rond zes uur tegen een boom gebotst op de Laanzichtsweg bij Oldebroek, vlakbij de kruising met de Bovenheigraaf. © Stefan Verkerk

Busje schiet van weg in Oldebroek en botst op boom

Een busje is vrijdagochtend rond 6.00 uur uur tegen een boom gebotst op de Laanzichtsweg bij Oldebroek, vlakbij de kruising met de Bovenheigraaf. De bestuurder kwam uit de richting van de Zuiderzeestraatweg, zou uitgeweken zijn voor wild en verloor daarbij de macht over het stuur.

Het busje belandde met de bijrijderszijde tegen een boom, en moest worden weggesleept. De bestuurder is ter plaatse door ambulancepersoneel gecontroleerd, maar bleek verder niet gewond. 

Op bijna exact dezelfde wijze en locatie is in november 2018 ook een auto van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. Die auto kwam twee bomen verderop tot stilstand. De bestuurder toen had geen rijbewijs en raakte ernstig gewond.

  1. Coronaroddel over dochter kost bakker in Wezep klanten: ‘Het fatsoen is helemaal weg!’
    PREMIUM

    Coronarod­del over dochter kost bakker in Wezep klanten: ‘Het fatsoen is helemaal weg!’

    Wat een roddel in een dorp niet teweeg kan brengen. Eigenaar Ipo Oosterhuis van bakkerij Kroese in Wezep weet niet wat hem overkomt als maandag een bericht over zijn dochter viraal gaat in het dorp. Dat ze corona heeft en voor besmettingsgevaar zou zorgen. Leveranciers bellen af en klanten blijven weg. ,,Het fatsoen is weg. En morgen wordt mijn moeder begraven, ik heb niet eens tijd om te rouwen.’’

Veluwe