Volledig scherm
© Vakfoto Van Der Beek

Corvette-liefhebbers vieren jubileum in Wezep

Het was zaterdag precies 65 jaar geleden dat de eerste Corvette van de band rolde en dat kon André Boer natuurlijk niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Hij heeft een autobedrijf in Wezep mét Corvette-museum, Boer heeft meer dan 200 modellen van dit merk. 

Daar kwamen zaterdag nog zo'n 250 Corvettes bij, Boer had andere liefhebbers uitgenodigd om de mijlpaal bij hem in Wezep te vieren. 's Avonds was er een buffet met verloting voor een goed doel: Mappo Mondo in Wezep, het vakantiehuis voor zieke kinderen. Over de opbrengst kon Boer zondag nog niets zeggen. ,,In elk geval enkele duizenden euro's. Reken maar op een mooi bedrag.'' 

Volledig scherm
© Vakfoto Van Der Beek
  1. Elk dorp of buurtschap op de Veluwe heeft een eigen feestweek, maar wie komen daar eigenlijk op af?
    PREMIUM

    Elk dorp of buurtschap op de Veluwe heeft een eigen feestweek, maar wie komen daar eigenlijk op af?

    Elk zichzelf respecterend buurtschap of dorp op de Veluwe heeft het: een feestweek. Met vertier voor alle leeftijden. Zo zit de feestweek van Hoge Enk, een buurtschap in de gemeente Elburg, er net op. En eindigt de zomer in augustus met het Emsterfeest (Epe), misschien wel de grootste van de regio. Maar wat is het belang van zo’n week? En komen er nog wel mensen op af? Een rondgang langs feesttenten en voorzitters.

Veluwe