Wat is voor mensen belangrijk om zwembad De Veldkamp in Wezep aantrekkelijker te maken. Op die vragen hoopt de gemeente Oldebroek een antwoord te krijgen door een enquête.
Volledig scherm
PREMIUM
Wat is voor mensen belangrijk om zwembad De Veldkamp in Wezep aantrekkelijker te maken. Op die vragen hoopt de gemeente Oldebroek een antwoord te krijgen door een enquête. © Henri van der Beek

Discozwemmen of een goedkoper kaartje: hoe kan zwembad De Veldkamp in Wezep aantrekkelijker worden?

Meer glijbanen, goedkopere kaartjes of meer wellnessvoorzieningen. Wat is er leuk, niet zo goed of kan beter in zwembad De Veldkamp in Wezep. Iedereen die dat wil, kan dat aangeven via een opengestelde enquête. Met de resultaten hoopt de gemeente Oldebroek de toekomst van het bad te kunnen uitstippelen. 

 1. Ultiem protest tegen sluiting dagbesteding Wezep: ‘Haal ons alsjeblieft niet uit elkaar’
  PREMIUM

  Ultiem protest tegen sluiting dagbeste­ding Wezep: ‘Haal ons alsje­blieft niet uit elkaar’

  Boos en verdrietig zijn ze, cliënten van de dagbesteding van Interakt Contour in Wezep. Ze voelen zich de dupe van een besluit van die organisatie om te stoppen met een deel van de dagbesteding, omdat ze ‘niet aan de knellende nieuwe eisen van de Veluwse gemeentes kan voldoen’. Met een stil protest hopen de bewoners het doemscenario - dat de hechte groep uit elkaar valt - alsnog te kunnen keren.
 2. Wapenvoorraad in Hattemerbroek had link met Henk Wolters uit Zwolle, verdachte is op de vlucht
  PREMIUM

  Wapenvoor­raad in Hattemer­broek had link met Henk Wolters uit Zwolle, verdachte is op de vlucht

  Een dubbelloops jachtgeweer. Een pistool. Munitie voor onder andere een Kalasjnikov. De politie deed in 2018 nogal een wapenvondst bij Remco H. in Hattemerbroek. De man werkte samen met de in 2019 geliquideerde Henk Wolters uit Zwolle. Dinsdag diende zijn rechtszaak, maar H. is zelf spoorloos. Hij ging sinds het oprollen van de wapenbende nog veelvuldig in de fout en wordt nu gezocht door de politie.
 1. Video van de Dag | Historische tempel komt na 40 jaar, letterlijk, weer boven water
  Play

  Video van de Dag | Histori­sche tempel komt na 40 jaar, letterlijk, weer boven water

  6 mei
 2. Bijen worden getraind om corona op te sporen
  Play

  Bijen worden getraind om corona op te sporen

Veluwe