Leonard Visscher voor zijn huis in Oldebroek.
Volledig scherm
PREMIUM
Leonard Visscher voor zijn huis in Oldebroek. © Henri van der Beek

Dit gezin uit Oldebroek voelt geen centje pijn: 'Wij varen wel bij de hoge energieprijzen op dit moment’

MIJN ENERGIEREKENINGEnergieprijzen rijzen de pan uit, mensen zien soms wel een verdrievoudiging van hun maandbedrag op de energierekening. Hoe gaan ze daarmee om en wat doen ze tegenwoordig anders? Of valt het allemaal wel mee? Leonard Visscher (33) uit Oldebroek kocht een energieneutraal nieuwbouwhuis. Daar heeft hij nu een hoop profijt van.

15 reacties

 • Gerry Van de Weerd

  2 maanden geleden
  Zet zo iets in een blad voor rijke mensen, die zo iets kunnen betalen.Mensen met minder geld of een huurwoningen hebben aan zo'n artikel niets
 • Besje Ka

  2 maanden geleden
  Vind dat alle nw bouw zo gebouwd moet worden. Hier in omgeving worden nwe wijken uitgebouwd waar nog geeneens standaard zonnepanelen op liggen. Gemiste kansen!.
 • Sipke Van den berg

  2 maanden geleden
  Mooi als je het kunt betalen. Het overgrote deel van Nederland kan dat niet. Subsidies zijn er alle voor mensen met geld. Die profiteren daar van. Dus hou op.met dit soort artikelen te plaatsen.
 • Roel Akkerman

  2 maanden geleden
  @CeeVis dat u enigszins op het verkeerde been gezet bent door dit artikel is niet vreemd maar zorgd wel voor verkeerde conclusies. Ook huizenbezitters van energie neutrale woningen hebben "dikke" hypotheken die afgelost moeten worden, dat de maandelijkse rentelasten enigzins laag zijn, maakt niet dat zij niet zouden hoeven aflossen.
 • CeeVis

  2 maanden geleden
  Wij hebben ook een huis dat meer energie opwekt dan verbruikt (zonnepanelen + warmtepomp). Door de generieke maatregelen van de overheid wordt dat voordeel steeds groter. Laten we - als deze groep huizenbezitters - uit eigen beweging besluiten om het extra overheidsvoordeel niet zelf te houden, maar uit te delen aan hen die dat extra goed kunnen gebruiken. Welvaart is meer dan een gevulde portemonnee.