Lindsey (links) en Yasmin komen een paar keer per week met hun vrienden samen in het winkelcentrum op het Meidoornplein in Wezep.
Volledig scherm
PREMIUM
Lindsey (links) en Yasmin komen een paar keer per week met hun vrienden samen in het winkelcentrum op het Meidoornplein in Wezep. © Sandra Veltmaat

Grote groepen hangjongeren verstoren winkelend publiek in Wezep

Lawaai, rommel op straat en soms een vechtpartij. Jongeren uit Wezep veroorzaken op en rond het Meidoornplein in het dorp overlast. Ondernemers proberen oplossingen te verzinnen om de overlast in te perken. Ook de gemeente zoekt naarstig naar oplossingen voor het probleem. Het CDA heeft vragen gesteld aan het gemeentebestuur om het probleem op korte termijn aan te pakkken.

  1. Cynisme na conclusie Oldebroek dat fokker niet achter nertsenplaag zit: ,,Ze komen zeker uit de lucht vallen’’
    PREMIUM

    Cynisme na conclusie Oldebroek dat fokker niet achter nertsen­plaag zit: ,,Ze komen zeker uit de lucht vallen’’

    Rara, waar komen al die nertsen in Oosterwolde en Oldebroek vandaan? Het antwoord op die vraag komt er misschien wel nooit, na een bezoek van gemeente Oldebroek bij de enige nertsenfokker in de wijde omtrek. Conclusie: er is geen enkel bewijs dat de dieren daar vandaan komen. Gedupeerden snappen er niks van, maar zijn blij dat de overlast inmiddels lijkt af te nemen.

Veluwe